Tag Archives: Bronx – New York

Rrugë në Bronx – New York me emrin “Fan Noli”

Bronx New York (9 Prill 2022): Tashmë është zyrtare, një rrugë në Morris Park të Bronx-it në New York – prej sot do të mbajë emrin e eruditit të Kombit Shqiptar dhe Amerikan Fan Noli. Nisma e ndërmarrë nga ish-Këshilltari në Bashkinë e New Yorkut dhe ish Ansambleisti në Shtetin e New Yorkut Mark Gjonaj me aktivisten Ornela Beshiri, më …

Read More »