Tag Archives: ‘Braktisa dashurinë për fenë’

‘Braktisa dashurinë për fenë’, prifti gjerman rrëfen në Report Tv

Në në rrëfim për emisionin “Rreze Dielli’’ rrëfen historinë e jetës së tij, si u shugrua në moshën 40-vjeçare dhe braktisi dashurinë për t’iu përkushtuar plotësisht katolicizmit. Kjo është historia e Markus Peteres, priftit gjerman që e flet shqipen pothuajse në mënyrë të përkryer. Udhëton çdo vit në Shqipëri dhe në në rrëfim për emisionin “Rreze Dielli’’ rrëfen historinë e …

Read More »