Tag Archives: Bordi

Bordi ndryshon çmimet e karburanteve, ja sa do të shitet nafta, benzina dhe gazi

Bordi i Transparencës ka ndryshuar sërish këtë të premte çmimin e karburanteve. Sipas vendimit të marrë nga Bordi nafta do të tregtohet me 211 lekë/litri, benzina 194 lekë/litri dhe gazi me 71 lekë/litri. Çmimet e caktuara nga Bordi do të hynë në fuqi në datë 25 Nëntor, ora 18.00, dhe do të jenë të vlefshme deri në mbledhjen e ardhshme …

Read More »

Bordi i Transparencës ndryshon sërish çmimet, ja sa do shitet nafta, benzina dhe gazi

Bordi i Transparencës ka ulur me 6 lekë çmimin e naftës, ku nga sot do të tregtohet me 223 lekë. ‘Vendimet e Bordit të Transparencës në datë 1 Tetor 2022, janë si rezultat i levizjes së çmimeve në bursën Platts Mediteran dhe kursit të këmbimit. Si rrjedhojë çmimet e vendosura janë : Çmimi i shitjes me pakicë i nënproduktit gasoil …

Read More »