Tag Archives: bordi i transparences

Bordi i Transparencës vendos çmimet e reja për naftën, gazin e benzinën

Bordi i Transparencës ka vendosur sot çmimet e reja të karburanteve që do të hyjnë në fuqi në orën 18:00 të ditës së sotme. Bordi i Transparencës në datë 7 Maj 2022, në mbledhjen e radhës vendosi: ✅Çmimi i shitjes me pakicë i nënproduktit gasoil i standardit SSH EN 590 të jetë 237lekë/litri, ndërsa i shitjes me shumicë 225lekë/litër. ✅Çmimi …

Read More »

Bordi i Transparencës: Ja çmimet e reja për produktet e shportës

Bordi i Transparencës ka njoftuar çmimet e reja tavan për produktet e shportës. Vendimi i Bordit të Transparencës së produkteve të shportës datë 29.4.2022 Bordi i Transaparencës dhe Monitorimit të Çmimeve të Tregtimit me shumicë/pakicë të produkteve ushqimore bazë dhe produkteve të tjera të lidhura me to, i ngritur në zbatim të aktit normativ nr. 7, datë 18.03.2022 “Për transparencën …

Read More »

Shtrenjtohet orizi dhe vaji/ Bordi merr vendimin për çmimet e produkteve të shportës

Bordi i Transparencës vendosi të ndryshojë çmimet për produktet bazë të shportës. Ajo që bie në sy është rritja e çmimit të orizit dhe vajit të lulediellit. Produktet bazë duhet t’i ofrohen konsumatorit familjar në markete me çmime: 109 lekë/kg për orizin kokërrgjatë (1 kg) 121 lekë/kg për sheqerin (1 kg) 381 lekë/litër për vajin e lulediellit 79 lekë/kg për …

Read More »

Bordi i Transparencës vendos çmime të reja për karburantet, rritet nafta deri në 12 prill

Kështu, nga sot deri në 12 prill nafta do të shitet 233 Lekë/litri; 209 Lekë/litri për benzinën; 115 Lekë /litri për gazit të lëngshëm të naftës. Ditët e funditr, një litër naftë është shitur me 226 lekë, kurse një litër benzinë shitej me 208 lekë. “Bordi i Transparencës i mbledhur në datë 5 Prill 2022 vendosi çmimet e reja të …

Read More »

Bordi i Transparencës, Fuga: Qeveria mund t’i ndihmojë konsumatorët në këtë mënyrë

Akademiku Artan Fuga shprehet kundër ngritjes së Bordit të Transparencës për të përcaktuar çmimin e naftës. Sipas tij, kjo strukturë nuk përcjellë transparencë. Fuga thotë se nëse duan që të bëjnë vërtetë transparencë duhet të tregojnë më shumë për tregun e karburantit çdi ditë. “Përse Bordi i Transparencës për Karburantit është në dëm të konsumatorëve. Sepse nuk është i Transparencës. …

Read More »

Bordi i Transparencës vendos çmimet e reja të karburanteve, ja sa do shitet nafta dhe benzina sot

Ulet sërish çmimi i naftës për shitjet me pakicë, për datën 2 prill. Bordi i Transparencës ka vendosur që sot, nafta do të shitet me 226 lekë/litri, ndërkohë që më 1 prill u shit me 231 lekë/litri. Ulje ka pësuar edhe çmimi i benzinës. Sot ajo do shitet me pakicë me 208 lekë/litri, ndërsa më 1 prill u shit me 212 lekë/ …

Read More »