Tag Archives: Bora Zemani në ‘Top Channel’

Ja çfarë vendi kishte Bora Zemani në ‘Top Channel’

Gjatë mbrëmjes së djehsme, në emisionin “Goca dhe Gra” ishin të ftuar dy moderatorët e ‘TOP Channel’, Edi Manushi dhe Ori Nebibaj për të folur lidur me projektin e tyr etë radhës. Ata do të prezantojnë “Ëndërrtjerrësit”, emisioni i cili do të startojë këtë të diel dhe i dedikohet tërësisht vetë stafit të “Top Channel”.Të dy moderatorë, do të intervistojnë …

Read More »