Tag Archives: Blej tani

Apple planifikon të prezantojë një abonim të ri për iPhone: Blej tani, paguaj më vonë

Lëvizja do të përshtatet me përpjekjet e vazhdueshme të Apple drejt pushtimit të tërësishëm të tregut. Vitet e fundit, Apple ka theksuar gjithnjë e më shumë abonimet si Apple Music, Apple TV Plus, Apple News Plus, Apple Fitness Plus dhe Apple Arcade si burime të reja kryesore të të ardhurave për kompaninë. Shumë prej këtyre shërbimeve tashmë janë integruar në …

Read More »