Tag Archives: Biznesmeni kërkon mbrojtje

Atentati në Tiranë/ Biznesmeni kërkon mbrojtje, vëllai i tij kreu vrasje

Administratori i shkollës Uillson, Lulzim Masha, i cili disa ditë më parë i shpëtoi një atentati në Liqenin Artificial, ka kërkuar mbrojtje nga shteti. Në dëshminë e dhënë përpara grupit hetimor, Masha është shprehur se për gati një javë është ndjekur dhe është ndjekur dhe është mbajtur në vëzhgim nga një person. Sipas tij këtë person e ka vërejtur pranë …

Read More »