Tag Archives: bashkjetesa fetare

Myslimanë e të krishterë falen bashkë, historia e bashkëjetesës fetare në Korçë

Toleranca fetare është një nga shtyllat kryesore të bashkimit dhe unitetit të ne shqiptarëve. Ne ndodhemi sot në Malin e Dobergorës, që në shqip do të thotë Mali i Mirë e ndërtesa e cila është mbrapa meje është një vakëf i cili shërben për besimtarë myslimanë e të krishterë ku bashkë luten e falen. Ky vakëf është ndërtuar përpara 300 …

Read More »