Tag Archives: Bashkim Kozeli

60 VJETORI I TEATRIT PROFESIONIST “PETRO MARKO” TË VLORËS

Bashkim Kozeli …Kisha dëshirë që edhe drama e dytë “SINJALI I KUQ” të vihej po ne Teatrin e Vlorës. Jo vetëm se ngjarja e Bazës së nëndetseve kishte ndodhur atje, por sepse ndjeja detyrim moral. Në skenën e atij qyteti u rrita si poet, ku regjisori Myqerem Ferra dhe aktori Qiriako Sava më nxisnin të shkruaja e më ftonin të …

Read More »