Tag Archives: Bashkia fik dritat

Vlorë: Bashkia fik dritat e akseve nacionale

Megjithëse në konflikt me kryeministrin Rama, kryetari i bashkisë së Vlorës Dritan Leli përmbush më së miri urdhrat e tij. Leli ka fikur dritat e akseve nacionale të qytetit që prej orës 19:00. Rruga Transballkanike ndodhet tashmë në errësirë të plotë. Gjithashtu edhe aksi i cili lidh Vlorën me zonën e plazhit të vjetër dhe pyllit të Sodës. Në ndriçim …

Read More »