Tag Archives: Avokatja Nexhi Beqiri

Avokatja: Krimi më i rëndë në Shqipër pas viteve ’90, që të gjithë lanë fshatrat dhe u turrën drejt Tiranës

Avokatja Nexhi Beqiri ka folur për fenomenin e lëvizjeve ë brendshme të popullsisë drejt qendrave urbane. Beqiri tha se lëvizjet po plan drejt Tiranës, kanë prodhuar problem të shumta sociale si papunësi dhe fenomene kriminale. Ajo e vuri theksin te rëndësia që ka dhe popullimi i fshatit për ecurin e një shteti. “Ne na pëlqejn kur ecim me makinë të …

Read More »