Tag Archives: Avazi i Mukos

I MADHI NEÇO MUKO DHE “AVAZI I MUKOS”

Nga THOMA NIKA “Avazi i Mukos” na ka ardhur gabimisht si një shprehje me ngarkesë negative. Është krijuar përshtypja se “avazi i Mukos” është baraz me ”t’i biesh në një vrimë”. Edhe unë kështu e dija, derisa jo rastësia, por domosdoja, e solli që të flisja me Katina Belerin për figurën e lartë e të ndritshme të Neço Mukos. Katina …

Read More »