Tag Archives: Australia merr masa!

Australia merr masa! Jep 35 milionë dollarë për të shpëtuar koalat

CANBERRA Buxheti i caktuar për koalat është njoftuar nga qeveria në Canberra. Australia do të shpenzojë 35 milionë dollarë shtesë në katër vitet e ardhshme për të mbrojtur habitatin e koalave në përpjekje për të ruajtur këtë specie të rrezikuar. Buxheti i caktuar për koalat është njoftuar nga qeveria në Canberra. “Koalat janë ikonat më të dashura dhe më të …

Read More »