Tag Archives: Asambleja e PS-së

Studentët, pensionistët dhe të papunët do paguajnë kuota mujore për Partinë Socialiste

Asambleja e PS-së miratoi këtë të shtunë dhe vendimin për kuotat mujore që të duhet të paguajnë anëtarët e partisë për këtë vit. Sipas dokumentit Partia Socialiste ka vendosur të mbushë arkën e saj edhe duke marrë para edhe nga shtresat në nevojë, si pensionistët apo dhe të papunët. Po ashtu nga pagesa mujore për të qenë anëtarë i Partisë …

Read More »

Caktohet data dhe ora, kur do të zhvillohet Asambleja e PS-së

Partia Socialiste do të mbledhë Asamblenë Kombëtare ditën e mërkurë në orën 17.00. Mbledhja do të zhvillohet online. Gjithashtu është zbardhur edhe rendi i ditës. Në fokus të mbledhjes janë punimet e Kongresit, i cili do të zhvillohet më 9 prill. Pikat, të cilat do të diskutohen në mbledhje janë: 1. Miratimi i vendimit për thirrjen e Kongresit të Partisë, …

Read More »