Tag Archives: Arrestohet Sekretari i Përgjithshëm

Arrestohet Sekretari i Përgjithshëm i Qeverisë në Maqedoni

Sekretari i deritanishëm i qeverisë së Maqedonisë së Veriut , Muhamed Zeqiri, të enjten rreth mesnate është dërguar në burgun e Shkupit, pasi Gjykata Themelore i shqiptoi masën e paraburgimit prej 30 ditëve. Zeqiri dyshohet se ka keqpërdorur pozitën dhe autoritetin zyrtar dhe ka të bëjë me dyshimet për abuzim lidhur me një kontratë për shërbime konsulence. Gjyqtari i procedurës …

Read More »