Tag Archives: arma e vërtetë e Sapiens-ëve

Krijimtaria ishte arma e vërtetë e Sapiens-ëve

Historia e gjatë e species sonë filloi rreth 300,000 vjet më parë dhe është E mbushur me inovacione të ngadaltaprogresive teknologjike.  Deri kohët e fundit, megjithatë, pamjaftueshmëria relative e objekteve na bëri të mendojmë se risitë ndodhën në vende të veçanta dhe më pas u përhapën midis grupeve të vogla që populluan planetin. Sot panorama po bëhet më komplekse: krijimtaria duket …

Read More »