Tag Archives: apel institucioneve

Moti i keq, Begaj: Institucionet të tregojnë përgjegjësi maksimale, të mbrohet jeta dhe prona

Presidenti Bajram Begaj reagon lidhur me situatën e motit të keq dhe thotë se po ndjek me vëmendje situatën e rënduar të krijuar nga reshjet e shiut dhe stuhitë në shumë qarqe të vendit. Është e rëndësishme që përballë kësaj situate serioze të gjitha institucionet përgjegjëse dhe pushteti lokal, të tregojnë përgjegjshmëri maksimale, për të mbrojtur jetën dhe pronën e …

Read More »