Tag Archives: antiCovid

Franca zbut masat antiCovid, ç’duhet të mbajnë parasysh shqiptarët

Franca ka vendosur duke filluar nga sot, lehtësimin e masave antiCovid për udhëtarët. Të gjithë shtetasit shqiptarë që udhëtojnë drejt Francës, duhet të jenë të pajisur me vërtetim e kryerjes së plotë të ciklit të vaksinës,  jo më herët se 9 muaj para hyrjes në territorin francez., të kenë një tets PCR negativ jo më të vjetër se 72 orë, …

Read More »

Doza e tretë e vaksinës antiCovid në SHBA, CDC jep ‘dritën jeshile’

Qendrat për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve në Shtetet e Bashkuara (CDC) miratuan dhënien e vaksinave përforcuese kundër koronavirusit për miliona amerikanë të moshuar dhe me shëndet të cenueshëm. Drejtoresha e CDC-së, Rochelle Walensky, nënshkroi një seri rekomandimesh nga një panel i këshilltarëve, sipas të cilave, dozat përforcuese të vaksinës Pfizer duhet t’u ofrohen personave mbi 65 vjeç, banorëve të …

Read More »