Tag Archives: antarsimi ne KE

“Serbia në favor të një zgjidhje kompromisi përmes dialogut me Kosovën”

Aplikimi i Kosovës për anëtarësim në Këshill të Evropës është shenjë e keqe për Serbinë, tha president serb, Aleksandër Vuçiç. Serbia është në favor të një zgjidhje kompromisi përmes dialogut me Kosovën, tha Vuçiç. “Sigurisht se kërkesa e Prishtinës [për anëtarësim në KiE] është shenjë e keqe për neve, por po ndërmarrim të gjitha masat dhe hapat për të ruajtur …

Read More »