Tag Archives: Andeve

– Tragjedia e Andeve

Avis Gjyshja Ka disa histori që thjesht nuk mund të tregohen. Them se edhe historia e mëposhtëme është njëra nga ato. Është aq shumë e ngarkuar emocionalisht, sa megjithëse është vetëm një histori, ka dy emra të kundërt. “Tragjedia e Andeve” është njëri dhe “Mrekullia e Andeve”, tjetri. ……………………………………. …Për shumë arsye, unë vazhdoj dhe e kujtoj gjithmonë tragjedinë e …

Read More »