Tag Archives: analizojme

Vendimi për fashën mbi 800kwh/ Balluku: Faturimi i energjisë nis pas javës së parë të muajit. Do analizojmë gjithçka…!

Ministrja e Infrastruktures dhe Energjetikes Belinda Balluku eshte shprehur se per vendimin e aplikimit te fashes prej 800kWh do te analizohen te gjithe elementet. Megjithese sipas Ballukut faturimi i energjise do te nise pas javes se pare te ketij muaji, prurjet me pritshmeri me te mire ne kaskaden e Drinit dhe kursimi i energjise, do te jene percaktues ne vendim. …

Read More »