Tag Archives: Alqi!

Zgjedhje e zgjuar, Alqi!

Alqin nuk e njoh fare, por e kuptoj mirë. Alqi është futur në politikë për të fituar shumë para dhe sa më shpejt. Politika është si krimi ordiner. Në politikë dhe në krim bëhen para të shpejta, por rreziku është i madh. Mund të të vrasin ose të të fusin në burg. Për larje hesapesh, për konkurencë, për mosbindje. Politika …

Read More »