Tag Archives: aleati më i ngushtë

Viktor Orban, aleati më i ngushtë i Vladimir Putin në Evropë, përballë një prove kyçe

Ruth Ben-Ghiat, CNN “Lituania qëndron për ne. Letonia qëndron për ne.” Në një video-fjalim drejtuar udhëheqësve të Bashkimit Evropian të enjten, presidenti ukrainas Volodymyr Zelensky renditi vendet që kanë treguar solidaritet me popullin e tij. Pastaj erdhi në Hungari dhe toni i tij ndryshoi. “Hungaria… dua të ndalem këtu dhe të jem i sinqertë. Një herë e përgjithmonë. Duhet të vendosësh …

Read More »