Tag Archives: Akuza për shpërdorim detyre

Akuza për shpërdorim detyre dhe korrupsion, arrestohet ish-deputeti shqiptar

Një ditë pasi dorëzoi mandatin e deputetit, Alqi Bllako është arrestuar sot në banesën e tij. Ai po dërgohet në Drejtorin e Policisë Tiranë. Bllako akuzohet për “shpërdorim detyre” dhe korrupsion pasiv i zyrtarëve të lartë”. Kërkesa ka ardhur menëjehrë pasi Kuvendi njoftoi heqjen e imunitetit për ish-Sekretarin e Përgjithshëm të Ministrisë së Sjedisit. Ndërkohë, 14 të akuzuarit e tjerë …

Read More »