Tag Archives: Akuza dhe kundërakuza

Akuza dhe kundërakuza që zbulojnë korrupsionin dhe censurën në mediat e vendit

Unioni i Gazetarëve ka reaguar në lidhje me denoncimet dhe kundërdenoncimet për gjobvënës dhe gjobëvënie, mes stafit të emisionit investigativ Top Story, ish drejtorit të tij, gazetarit Endrit Habilaj dhe Televizionit Top Channel, pas mbylljes së këtij emisioni dhe rikthimit në një format të mëparshëm. Deklaratë e Unionit të Gazetarëve Shqiptarë Tiranë më 1.04.2022 Akuza dhe kundërakuza që zbulojnë korrupsionin …

Read More »