Tag Archives: Aksidentohet këngëtari

Aksidentohet këngëtari Butrint Imeri

Këngëtari Butrint Imeri ka pësuar një aksident – jo shumë të rëndë – por që ka shqetësuar jo pak fansat e tij. Këngëtari i njohur ka publikuar një fotografi nga ambientet e spitalit duke treguar këmbën e fashuar. Pamja ka shqetësuar ndjekësit e artistit, të cilët janë interesuar të dinë për gjendjen e këngëtarit dhe atë se çfarë ka ndodhur …

Read More »