Tag Archives: Akset ku kalohen vetëm me zinxhirë

Akset ku kalohen vetëm me zinxhirë

Për shkak të reshjeve të borës në vend, qarkullimi në rrugë është vështirësuar ndjeshëm ndërsa prezenca e policisë rrugore është shtuar për të orientuar drejtuesit e mjeteve dhe për shmangien e aksidenteve. Në qarkun e Korçës, në akset e më poshtë nuk mund të kalohet pa zinxhirë: -Qafë Thanë-Pogradec-Qafë Plloçë-Korçë-Kapshticë -Boboshticë-Dardhë -Qafa e Qarrit Në qarkun Kukës -Kukës- Shishtavec -Kukës …

Read More »