Tag Archives: akordon 10 milionë lekë të reja

“Fondi i teatrit për të rinj”, akordon 10 milionë lekë të reja

“Fondi i teatrit për të rinj” do të shkojë për veprat teatrore, në periudhën e realizmit prill-dhjetor 2022. Ministria e Kulturës akordon këtë fond në vlerën 10 milionë lekë të reja dhe përmes Teatrit Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli” do të mbështeten regjisorët e rinj deri në 35 vjeç. Ministrja e Kulturës Elva Margariti prezantoi këtë fond në prani të prof. …

Read More »