Tag Archives: ajror

Bie volumi i mallrave në Shqipëri, rritet pesha e transportit ajror

Në dymujorin e parë të këtij viti, volumi i mallrave të ngarkuara/shkarkuara në porte është 644.7 mijë ton, duke u ulur me 9,2 %, krahasuar me të njëjtën periudhë të 2021-shit. INSTAT bën me dije se është rritur volumi mallrave që janë transportuar me ajër dhe ulur transporti hekurudhor. Në dymujorin e parë, vlera e mallrave të tregtuara (eksport dhe import) …

Read More »