Tag Archives: A është vetëm përgjegjësi

Afera 430 mln euro te incineratorët: A është vetëm përgjegjësi personale?!

Pas arrestimeve për dosjen e skandalit të inceneratorëve dhe kërkesës së SPAK për arrestimin e një deputeti të Partisë Socialiste, kreu i qeverisë Edi Rama shpërlau duart, duke thëne se përgjegjësia është individuale. Sic ka ndodhur edhe në raste të tjera me zyrtarë të qeverisë dhe PS-së, kryeministr insiston se e gjitha katë të bëj me fajësinë personale. Por sa …

Read More »