Tag Archives: 37% e qytetarëve vuajnë

Si renditet Shqipëria në rajon, 37% e qytetarëve vuajnë nga varfëria energjitike

Të paktën 37% e shqiptarëve vuajnë nga varfëria energjitike, shumë më lart se mesatarja evropiane prej 5%, sipas një studimi nga DOOR dhe EIHP. Kjo i shtyn ata të përdorin dru për të ngrohur shtëpitë e tyre, duke ndikuar drejtpërdrejt në shëndet. Në mesin e nëntë palëve kontraktuese, Kosova ka pjesën më të madhe të familjeve që jetojnë në varfëri …

Read More »