Tag Archives: 3 stadiume të reja

Rama: 3 stadiume të reja do të ndërtohen në Durrës, Vlorë dhe Korçë

Kryeministri Edi Rama ka zbuluar se brenda sezonit të pranverës do të nisë konkursi për projektin për ndërtimin e tre stadiumeve të reja. Rama tha se stadiumet do të ndërtohen në tre qytete si Durrësi, Vlora dhe Korça. Më tej shkruan se do të ketë 3 konkurse ndërkombëtare brenda pranverës. “3 stadiume të reja nisin me 3 konkurse ndërkombëtare brenda …

Read More »