Tag Archives: 26 maji 1996

26 maji i epokës berishiste, që i vuri përfundimisht zgjedhën votuesve shqiptarë

Nga Xhovan SHYTI – Zgjedhjet e Përgjithshme  Parlamentare të 26 Majit të vitit 1996 janë njolla e madhe e turpit që klasa dhe pushtet-politika ka gatuar përgjatë këtyre viteve të ikura në paskomunizëm. Ato treguan se ç’janë në gjëndje të bëjnë politikanët ordinerë për të mbajtur kolltukun e pushtetit. Në këto zgjedhje, ku dajaku doli nga mylli dhe gjaku plasi …

Read More »