Tag Archives: “19 Forty Five”

“Bëni gati armët!” Diplomati amerikan ka një thirrje për SHBA-në dhe NATO-n

Krimet e luftës të Vladimir Putinit, dhe aventura e fundit e regjimit të udhëheqësit suprem iranian Ali Khamenei, mund të kenë krijuar një mundësi të pazakontë për SHBA-në.  Uashingtoni mund të ndërmarrë veprime domethënëse njëkohësisht në dy fronte:në mbrojtjen indirekte të Ukrainës, dhe në mbështetje të protestuesve iranianë. Vendet perëndimore, po tregohen shumë të kujdesshme për shkak të kërcënimeve të …

Read More »