Tag Archives: 18 nëntor 2022

Horoskopi për ditën e sotme, 18 nëntor 2022

Dashi Presioni nga eprorët në punë dhe mosmarrëveshjet në shtëpi mund t’ju prishin qetësinë. Të afërmit do të përpiqen të përfitojnë nga sjellja juaj ekstra bujare. Kontrolloni veprimet tuaja, përndryshe mund të mashtroheni. Demi Nëse do të shkoni në një udhëtim, kujdesuni për gjërat me vlerë. Kujdesuni veçanërisht për çantën ose portofolin dhe mbajeni në një vend të sigurt. Udhëtimi …

Read More »