Tag Archives: 150 vite burg

Atentati ndaj Inez Hajrullës, gjykata dënon me 150 vite burg 5 të akuzuarit

Gjykata e Vlorës ka përfunduar gjykimin këtë të hënë ndaj 5 të akuzuarve duke i shpallur fajtorë për atentatin ndaj Inez Hajrulla, në 10 Maj  të vitit 2019. Trupa gjykues e përbërë nga Pëllumb Zaimj, Entela Gjoni dhe Adelajda Gjyzi dënoi me  35 vite burgim Daut Elmazin për akuzën e ” Vrasjes në rrethana cilësuese” e kryer në bashkëpunim, e …

Read More »