Tag Archives: 1 milionë dollarë

Si u zhdukën 2,1 milionë dollarë të FIFA-s për klubet shqiptare!

Miliona nga ndërkombëtarët për klubet shqiptare, federata si pikë transiti dhe para që pastaj nuk mbërrijnë në destinacion. Për fat të keq, duket si një histori e cila përsëritet në vazhdimësi në vendin tonë, ku fondet e ndërkombëtarëve për klubet shqiptare, çuditërisht, devijojnë apo zhduken rrugës. Ka ndodhur më parë me fondin e solidaritetit të UEFA-s që kishte destinacion futbollin e …

Read More »