Tag Archives: 1% e guximit të ukrainasve

Kërkesa e Zelenskyy-t për ndërkombëtarët: 1% e guximit të ukrainasve të transferohet

Presidenti i Ukrainës ka mbajtur një tjetër fjalim. Volodymyr Zelenskyy thotë: “Përgjigja ndaj trupave ruse do të jetë një – urrejtje dhe përbuzje.” “Dhe Forcat tona të Armatosura të Ukrainës do të vijnë në mënyrë të pashmangshme. Kjo është arsyeja pse fshatarët e zakonshëm ukrainas marrin rob pilotët e avionëve rusë të rrëzuar që bien në tokën tonë. Kjo është arsyeja …

Read More »