Media

Spektakle dhe seriale, 13 vite pas filmit vjen “Dragons: The nine realms”

Një gjeneratë e re njerëzish dhe kafshësh takohen në “Dragons: The Nine Realms”. Publikuar 13 vite pas filmit “How to train your dragon”, seriali vizatimor vjen në platformat Hulu dhe Peacock. Julia Stiles udhëheq kastin. “Është një botë moderne, por fëmijët pëlqejnë të luajnë me dragonjtë teksa zbulojnë disa prej tyre. Ka të njëjtën mirësi dhe shpirt të filmit, por …

Read More »