ligji i luftes

Aktualitet/Lajme

Demokratë e socialistë bëhen bashkë për kërkesën e PDIU që Greqia të heqë ligjin e luftës, të enjten kalon në Kuvend

Partia Socialiste dhe Partia Demokratike kanë arritur dakordësi për rezolutën ndaj Greqisë në konferencën e Kryetarëve. PS dhe PD mbështesin…

Lexo më shumë »
Back to top button