BE: Dënojmë fuqishëm sulmet ndaj patrullave të EULEX-it

Komisionari për Zgjerim dhe Fqinjësi i Bashkimit Evropian, Oliver Varhelyi, ka reaguar pas zhvillimeve në veri të Kosovës.

Ai ka thënë se dënojnë fuqishëm sulmet ndaj patrullave të EULEX-it.

“Ne dënojmë fuqishëm sulmet ndaj patrullave të misionit civil të BE-së në Kosovë, EULEX”, është shprehur Varhelyi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − eleven =