U siguronin viza shtetasve shqiptarë, zbërthehet skema e falsifikatorëve në Ekuador

Prokuroria e Përgjithshme e Ekuadorit ka kryer kontrolle në 2 provinca pasi dyshohej për një strukturë që lëshonte viza të parregullta për shtetas të huaj, përfshirë këtu edhe shqiptarë.

Në total, pesë bastisje u kryen në provincat El Oro dhe Guayas.

Pas kontrolleve u zbulua se struktura e supozuar jepte viza në mënyrë të parregullt kundrejt parave.

Prokuroria Publike nuk ka dhënë detaje nëse ka arrestuar të dyshuar në kuadër të hetimeve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 11 =