Përfundon mbledhja e grupit parlamentar të PS, çfarë u diskutua

Ka përfunduar mbledhja e grupit parlamentar të Partisë Socialiste.

Kryefjala e kësaj jave në PS është 21 janari dhe po bëhet çështë e mundur që hetimi të transferohet nga Prokuroria e Tiranës në SPAK.

Publikimi i kasatës sipas qeverisë aktuale është një provë e qartë se 21 janari është një krim shtetëror ku mes përgjegjësve është edhe Sali Berisha.

Aktiviteti qëndror pritet të jetë një mbledhje në Presidencë, ku do të bëhet një skamim i sigurisë në vend dhe vendosja e disa detyrave për 2023, që pritet të jenë sulmi kibernetik nga Irani si edhe lufta në Ukrainë dhe pasojat e saj në vend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × 3 =