Si e ka dominuar gjatë tri dekadave gjithë Psikoanalizën franceze?

Jozef Radi

Takimi i çuditshëm mes një Maestro, ose Guru, i idolatruar apo i urryer në Paris dhe një Malësor anarshist antiko-avanguardist, i aventurave poetiko-humaniste? skender-sherifi
Rrefimet e Skender Sherifit kane nje joshje te çuditshme! Ato jane te gjata dhe te shtruara dhe ti thua kush ia del ne fund ketij shkrimi… Provo edhe lexoje faqen e pare dhe do te kuptosh se sa te veshtire e ke te mos i dalesh ne fund… Eshte nje bote magjepsese qe vetem nje kryethi mundet me u fute ashtu i bindun, se mundet me u degjue prej gjithkujt… Te falenderoj Skender per keto leksione ku nje lexues i mire gjen gjithçka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 − 8 =