“Zgjohet” pas një muaji Bordi, rriten çmimet e karburanteve

Bordi i Transparencës ka publikuar çmimet e reja të karburanteve, ku nafta është rritur me 9 lekë dhe do të shitet në treg me 208 lekë/litri.

Çmimi i benzinës është rritur me 12 lekë dhe do të shitet 189 lekë/litri.

Ndërsa çmimi i gazit mbetet i pandryshuar me 71 lekë/litri.

Çmimet e caktuara nga Bordi do të hynë në fuqi në datë 17 janar, ora 18.00, dhe do të jenë të vlefshme deri në mbledhjen e ardhshme të bordit ku do të pasqyrohen ndryshimet e çmimeve të shitjes.

Çmimet e mëparshme nuk ishin ndryshuar që nga data 20 dhjetor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × 5 =