Fasha 800 kWh për energjinë në dhjetor? Rama: Në kushtet ku jemi, jo

Projekti final për portin e ri tregtar në Durrës do të prezantohet më 12 dhjetor.

Ambicia e qeverisë tregoi kryeministri është që mesin e vitit të ardhshëm të nisë ndërtimi i portit të ri.

Ndërsa çmim i energjisë elektrike duket se nuk do të ndryshojë as këtë muaj.

Pyetjes së qytetarëve në rrjetet sociale se si ka mundësi që qeveria e blenë energjinë më lirë dhe e shet më shtrenjtë kryeministri iu përgjigj me mungesën e kapaciteteve për të rezervuar ujin e tepërt në mot me reshje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 3 =