Është lansuar zyrtarisht përditësimi Android TV 13

Është lansuar zyrtarisht Android TV 13, por ndoshta nuk duhet të prisni ta shihni atë në ndonjë pajisje në të ardhmen e afërt.

Ky është më shumë një moment historik zhvilluesish se çdo gjë tjetër pasi përditësimet e Android TV janë përgjithësisht në një orar më të ngadaltë dhe më pak të gjera në pajisje se përditësimet e rregullta të Android.

Edhe vetë pajisjet Chromecast të Google sapo morën Android TV 12 në fillim të këtij viti.

API-të AudioManager tani mbështesin rrugët paraprake të audios për formatet e mbështetura të audios dhe grupet e altoparlantëve, raporton GSM Arena.

Ekziston një API e re e Keyboard Layouts në Android TV 13, e cila lejon zgjedhjen e shfaqjes të gjuhëve të ndryshme për tastierat e jashtme.

Privatësia dhe qasshmëria janë përmirësuar gjithashtu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 4 =