Droga e kapur në Fier, GJKKO lë në burg 10 të arrestuarit! Thasët me pleh kimik u porositën në Kolumbi nga…

GJKKO ka dhënë masën “arrest me burg” për 10 personat e arrestuarit për drogën që u kap në Fier.

Sipas Çervenaku, ai ka porositur vetëm pleh organik. Gjithashtu edhe të arresuarit e tjerë kanë pretenduar se nuk kanë pasur asnjë dijeni për aktivitet të paligjshëm.

Gjatë seancës, avokatët mbrojtës kanë pretenduar se nuk kanë akt-ekspertim që të vërtetoj se brenda plehut ka kokainë, raporton gazetarja Klodiana Lala për News24.

Përveç 10 personave të arrestuar, në kërkim janë edhe disa persona të tjerë.

Të arrestuarit gjatë operacionit të SPAK, DEA dhe policisë shqiptare, në bashkëpunim me disa agjenci ligjzbatuese të huaja, janë: Viktor, Zenel dhe Denilson Çervanaku, Enxhi Ferhati (vajza e Genci Ferhatit dhe e fejuara e Denilsonit) Nikolin Gjolena, Klajdi Kodra, Julian Malaj, Redion Meshi, Bledar Matoshi dhe Marildo Rona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × five =