Kryeministri ukrainas: BE planifikon të mbledhë mijëra gjeneratorë dhe pajisje energjetike për Ukrainën

Bashkimi Evropian planifikon të mbledhë dhe dërgojë mijëra gjeneratorë dhe pajisje elektrike në Ukrainë.

Ai shtoi se Ukraina do të përballojë dhe do të fitojë.

Siç është raportuar, Parlamenti Evropian me shumicë votash miratoi një rezolutë që njeh Federatën Ruse si sponsor shtetëror të terrorizmit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 2 =