Droga e Tivarit përpunohej në banesën e ish-krykomunarit të fshatit në Fier

Një sasi droge, ende e pakonfirmuar ishte fshehur në 400 kilogramë pleh kimik në Tivar.

Lënda narkotike dyshohet se përpunohej në Frakull të Fierit. Laboratori u gjet në banesën e ish-kryekomunarit të fshatit,  Viktor Çervanaku.

Për kokainën janë arrestuar edhe disa persona si financues. Krahas kontrolleve në Fier, janë ushtruar kontrolle edhe në Tiranë dhe Kolonjë.

Deri më tani janë arrestuar 15 persona, 4 prej të cilëve në Tiranë, si rezultat i përgjimeve dhe vëzhgimeve të policisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seven + eight =